Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Πρώτο συμβούλιο στην κοινότητα Βουναίνων για τη 18η Πανελλήνια Σύναξη Καππαδοκών - Γαβούστημα 2016

Το πρώτο συμβούλιο στα στο οποία συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την 18η Πανελλήνια Σύναξη Καππαδοκών - Γαβούστημα 2016 στα Βούναινα της Λάρισας έγινε χθες στο κοινοτικό γραφείο του χωριού μας.

Μετα από πρόσκληση του πρόεδρου του χωριού κου Ιωακείμ Μερτζανίδη ο προεδρος του Μικρασιατικος Σύλλογος Βουναινων "Η καθ ημάς Ανατολή" κος Ηλίας Αθαναηλίδης παρουσίασε στο συμβούλιο το πλάνο της εκδήλωσης καθώς και τις προτάσεις του συλλόγου.

Τοσο ο πρόεδρος όσο και οι Τ.Σ Μάκης Χατζηλιάδης και Στέλλα Χαρακοπούλου αποφάσισαν να κάνουν ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του κου Αθαναηλιδη.
Ευχάριστη εκπληξη για όλους η παρουσία του νέου Αντιδήμαρχου κου Χρίστου Τσιχιτα ,στον οποίο όλοι οι παρόντες ευχήθηκαν καλή θητεία και καλή συνεργασία.
Ο κος Τσιχιτας εξέφρασε την πεποίθηση πως όλα θα πάνε κατ ευχήν με το άριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ του Δήμου και των φορέων του χωριού ,μετέφερε δε τη βούληση του Δημάρχου Νασιακοπουλου Αθανασιου ωστε η Πανελλήνια αυτή διοργάνωση να αποτελέσει πρότυπο για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις που θα φιλοξενήσει ο δήμος μας.

Στη συνέχεια όλοι επισκέφτηκαν το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
 (Από τις φωτογραφίες απουσιάζει η Τ.Σ Στέλλα Χαρακοπουλου η οποία εκτελούσε χρέη φωτογράφου !!! )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής