Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Έχει στεγνώσει και το σάλιο μας...

Tώρα τελευταία στον 7ο πια χρόνο περικοπών και φτωχοποίησης, όλο και περισσότερο αηδιάζω με τις φάτσες όλων αυτών των πολιτικών στη τηλεόραση.
Αρχίζω να τις φτύνω αλλά τελειωμό δεν έχουν, ενώ και το σάλιο μου άρχισε κι αυτό να τελειώνει.

Ναι αναγνώστη μου, σε τέτοιο σημείο μας έχουν φέρει!

Σκέψου λοιπόν τι σίχαμα μου φέρνουν, αυτοί που προσπαθούν να εξηγήσουν τ’ ανεξήγητα, μ’ εκείνο το ατέλειωτο ούρλιασμα και το ηλίθιο χαμόγελο στο γυαλί, σε κάθε πρότασής τους.

Με χαλάει απίστευτα που κάποιοι γίνονται μάγκες, χάρη στον ωχαδερφισμό μας, και χάρη στη μιζέρια μας και στην απελπισία μας. Η παρακμή μας, είναι το κέρδος τους και το ότι είμαστε θιασώτες της Ανυπαρξίας και της Παρωδίας.
Οι βιομηχανίες αυτές που λέγονται "Πολιτικοί" δουλεύουν διπλοβάρδιες για να εκμεταλλευτούν τις παλιές κακές συνήθειές μας. Το ότι συνηθίσαμε μια ζωή να είμαστε κορόιδα, τους κάνει ζάπλουτους, βαθύπλουτους, ανεύθυνους και αθώους.

Και ξέρεις τι άλλο με τρελαίνει μ’ αυτούς αναγνώστη μου;.
Πως όλοι λυπούνται μ’ αυτά που τραβάει ο λαός και ότι με βαριά καρδιά και πόνο ψυχής ψηφίζουν αυτά τα βαριά κι ασήκωτα μέτρα. Και με επίκληση αυτό το συναίσθημα πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν τον κοσμάκη να τους ξαναψηφίσει!

Όχι ρε τσογλαναράδες, καθόλου δεν λυπάστε, και δεν σας ενδιαφέρει καθόλου ο πόνος και η ανέχεια του λαού.
Γιατί για να σ’ ενδιαφέρει ένας άνθρωπος που υποφέρει, πρέπει να είσαι Άνθρωπος κι εσύ.
Κι εσείς δεν είστε άνθρωποι.
Μαύρα σκυλιά της εξουσίας είστε...

πηγή: http://pavlosamaras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής