Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Νέα διοίκηση στον Σύλλογο Κτηνοτρόφων Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Κτηνοτρόφων Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής, στα γραφεία του συλλόγου στις εργατικές κατοικίες του Παλαμά.

Στις εκλογές ψήφισαν 44 κτηνοτρόφοι και βρέθηκαν 44 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Το νέο Δ.Σ. αμέσως μετά συνεδρίασε και συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Πατούνης Φωτης (42 ψήφοι)
Αντιπρόεδρος: Καρακώστας Χρήστος (30 ψήφοι)
Γραμματέας: Σκαρκαλης Βασίλης (14 ψήφοι)
Ταμίας: Πατούνης Γιώργος ( 26 ψήφοι)

Μέλη: Παπαμαργαρίτης Γιωργος (21 ψήφοι), Ζαγανάς Θωμάς (15 ψήφοι), Κατσιαούνος Σάκης (15 ψήφοι), Αργυρακης Δημήτρης (13 ψήφοι), Παπανικολαου Βαγγελης (13 ψήφοι), Καλόγηρος Δημήτρης (12 ψήφοι), Μουστάκας Θεόδωρος (12 ψήφοι)

Την Ε.Ε απαρτίζουν οι: Γκατζικος Γιαννης, Κατσαντωνη Αναστασια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής