Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ενα διήμερο στο Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Ιτέας και Φύλλου

18 & 19 Μαΐου 2016
Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18 Μαΐου), μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων Ιτέας και Φύλλου επισκέφτηκαν το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο της Περιφέρειας Παναγιώτα Ντιβέρη με τη συνεργασία των Υπευθύνων του Μουσείου (από τον Δήμο Παλαμά), των Διευθυντών και των Εκπ/κών των σχολείων.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες και παιχνίδια με σκοπό να γνωρίσουν το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο και να ανακαλύψουν τα "μυστικά" του...
Μέσα στο Μουσείο να αναζητήσουμε αρχές και αξίες παλιότερων εποχών που μπορούν να φανούν χρήσιμες στο παρόν και το μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ τους Υπευθύνους του Μουσείου, τον κ. Χριστοδούλου και τον κ. Μακρή, που με όρεξη και μεράκι μας προσέφεραν τη βοήθειά τους, καθώς και την κα. Τσικρίκη Σταυρούλα, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού & Μέλος της Ομάδας ΕΚΦΡΑΣΗ που συμμετείχε στην υλοποίηση του προγράμματος της πρώτης ημέρας (18-5-2016)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής