Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Στο παναγροτικό - παλλαϊκό συλλαλητήριο του Σαββάτου στην Αθήνα ο Αγροτικός Σύλλογος Παλαμά

Συνάδελφοι αγρότες, συντοπίτες Παλαμιώτες

Μπροστά στο οδυνηρό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό τερατούργημα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι.
Με το νέο ασφαλιστικό για κάθε 3 ευρώ που βγάζει ένας μικρομεσαίος αγρότης, ελ. Επαγγελματίας ή μικροέμπορος, το 1 θα πηγαίνει για την υπέρογκη ασφάλιση για να καταλήξει σε συντάξεις πείνας!
Το ασφαλιστικό για εμάς τους αγρότες, μαζί με το απαγορευτικό κόστος παραγωγής, την αύξηση της έμμεσης φορολογίας, τις αυξήσεις σε ΟΓΑ- ΕΛΓΑ, τις άδικες παρακρατήσεις επιδοτήσεων και την πολιτική της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, οδηγεί χιλιάδες μικρομεσαίους στο ξεκλήρισμα και την απομάκρυνση από το χωράφι!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Εθνική Τράπεζα στον Παλαμά για το παναγροτικό- παλλαϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα ενάντια στο ασφαλιστικό τερατούργημα.
Τα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά θα παραμείνουν ανοιχτά πρωί-απόγευμα για δηλώσεις συμμετοχής (αγροτών και μη) στην μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση.

Συνάδελφοι αγρότες, συντοπίτες Παλαμιώτες,

Η κυβέρνηση μεθοδεύει την ψήφιση αιφνιδιαστικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Από τα αγροτικά μπλόκα που συγκλόνισαν τη χώρα είχαμε προειδοποιήσει ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα, θα μας ξαναέβλεπε μπροστά της.
Η αγροτιά μαζί τα υπόλοιπα πλατιά κοινωνικά στρώματα θα δώσει για άλλη μια φορά την απάντησή της, σε έναν αγώνα διαρκείας με στόχο την επιβίωση.
Καλούμε όλους τους συνάδελφους αγρότες του Παλαμά και του Νομού Καρδίτσας, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες από ολόκληρη τη χώρα σε παναγροτικό ξεσηκωμό και στο παλλαϊκό συλλαλητήριο του Σαββάτου.
Στήνουμε το δικό μας μπλοκ με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας.
Στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα της ΤΕΔΚ στην Καρδίτσα παναγροτική σύσκεψη για τη ρύθμιση των λεπτομερειών που αφορούν την μετάβαση στην Αθήνα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής