Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Βραβείο Χριστουγεννιάτικου στολισμού στην Ιτέα...

Αν υπήρχε φέτος ένας διαγωνισμός για τον ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην περιοχή μας η Ιτέα θα ήταν μία από αυτές που θα διεκδικούσε το πρώτο βραβείο.

Δεν μιλώ για τον Δημοτικό στολισμό και τα φώτα που ΔΕΝ υπάρχουν στους κεντρικούς δρόμους της φυσικά, αλλά για το Χριστουγεννιάτικο χώρο και την κεντρική φάτνη που έχουν στηθεί στην αυλή του κ. Χρήστου Χηρόπουλου.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος πάντα πιστός στον στολισμό ενόψει Χριστουγέννων μας εξέπληξε με την φαντασία του στην οποία φυσικά υπερισχύει το γούστο και το μεράκι, κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής και σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων που έρχεται ως αγγελιοφόρος της ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο.

Δικαιούνται το βραβείο Χριστουγεννιάτικου στολισμού και φέτος, αφού έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα όπου διάφοροι περαστικοί σταματούν για λίγο να το απολαύσουν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά τους.
Κάθε σπιθαμή του χώρου είναι καλυμμένη από φωτεινά λαμπιόνια που δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ενώ υπάρχει μέχρι και φάτνη.
Ο ίδιος δήλωσε ότι αν και δεν τους περισσεύουν τα χρήματα, περιμένουν πως και πως κάθε χρόνο τις γιορτές για να στολίσουν το σπίτι τους και να βγουν για λίγο από τη γενικότερη μιζέρια που έχει καλύψει το χωριό μας.

Δικαιούται το βραβείο;;;
Εσείς τι λέτε....







12 σχόλια:

ΖΩΗ ΖΑΚΗ είπε...

Παυλο αν δεν κανω λαθος ανοικουν στον κο Χρηστο και του χρονου με υγεια αξιος επαινου!!!
Και καλες γιορτες σε ολους...

ΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ είπε...

Δε νομίζω να υπάρχει ωραιότερος στολισμός ιδιωτικός πουθενά αλλού.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Χρήστο .Το κοινοποιώ, πρέπει να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται.

ΖΩΗ ΖΑΚΗ είπε...

Μπραβο σας ειναι πολυ καλος μου φιλος και τον θαυμαζω και τον κο Χρηστο και την καλοτατη συζυγο του νανε παντα καλα και να σκορπιζουν την ομορφια της τεχνης στην αγαπημενη μου Ιτεα

ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ είπε...

δυό βραβεία θα του έδινα,.....μπράβο στον κοντοχωριανό μας,επιτέλους καράβι και φάτνη .. ,η σημαντικότερη θρησκευτική και οικογενειακή γιορτή του χρόνου βρίσκει ανταπόκρισηστ ις παραδοσιακές μας προσδοκίες παρά την επιβαρυμένη συναισθηματική φόρτιση των δύσκολων εποχών που περνάμε ....

ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΑΒΕΛΗ είπε...

Τα λόγια είναι περιττά μιλάει η εικόνα μόνη της ένα μεγάλο μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ.

Γιώργος Μακρής Νάκας είπε...

Εύγε !!! Εξαιρετικός στολισμός και σύμφωνος με τις παραδόσεις μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης προσπάθειας!! Έχουμε το χωριό μας τόσο κοντά και ας μην κατοικούμε εκεί.
"Συγχαρητήρια" Παύλο για την καθοριστική συμβολή σου για την προβολή όλων των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του τόπου
μου. "Καλά Χριστούγεννα" με υγεία, αγάπη και ειρήνη σε σένα, στην οικογένεά σου και σε όλους τους συγχωριανούς μου.

Πόπη Βελεσιώτη είπε...

Άριστα !!!

Ιωσήφ Χρούμπ είπε...

Μπραβο χρονια πολλα!!!

ΟΛΓΑ ΜΑΚΡΗ είπε...

Συγχαρητήρια στην οικογένεια του κου Χρήστου !!!!!
Χρονια πολλα σε ολους & καλες γιορτες !!!!

Κλειώ Αργυροπούλου είπε...

Φοβερό!!! Μπράβο τους!!

Ntina A. Makri είπε...

Para polu wraio..polla sugxarhthria!!!kales giortes euxomai!!!

ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Αυτό το όμορφο έργο εκφράζει την ομορφιά της ψυχής του δημιουργού του.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής