Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Παύλο σε ευχαριστούμε...

"Ως μέγα το μικρόν εστιν εν καιρώ δοθέν" που σημαίνει:"Πόσο μεγάλο είναι και το πιο μικρό που δόθηκε στην ώρα του" και σίγουρα δεν εννοούμε το αναμνηστικό που εμείς δώσαμε προχθές στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον φίλο και συγχωριανό μας Παύλο Σαμαρά.
Αλλά αυτό που εκείνος κάνει ακόμα και σήμερα για τον σύλλογο.
Και δεν είναι ότι απλά αποθανατίζει με το φακό του στιγμές από τους ανθρώπους και από δράσεις του χωριού και του συλλόγου αλλά ποια θα είναι η αξία τους μετά από πολλά χρόνια όταν θα τις βρουν οι επόμενες γενιές.
Εμείς στο σύλλογο το ξέρουμε πολύ καλά αυτό.
Μέσα από παλιές φωτογραφίες γνωρίσαμε τις παραδόσεις του τόπου μας, εκεί ανατρέξαμε πρώτα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις μεταλαμπαδεύσουμε στους επόμενους.
Μέσα από παλιές φωτογραφίες γνωρίσαμε τους ανθρώπους του χωριού μας που απλά ακούγαμε ιστορίες γι αυτούς αλλά ποτέ δεν τους είχαμε δει, δεν τους είχαμε γνωρίσει.
Γνωρίσαμε την ιστορία και την πορεία του χωριού μας από το 1912 (είναι η πιο παλιά φωτογραφία που υπάρχει στο αρχείο του συλλόγου) μέχρι και σήμερα.
Σίγουρα οι επόμενες γενιές θα έχουν μια πληθώρα φωτογραφιών οι οποίες θα τους δείχνουν πως ήταν αλλά και τι γινόταν στην Ιτέα στην 1η και 2η δεκατία του 21ου αιώνα.
Κι αυτό οφείλετε στον συγχωριανό μας Παύλο Σαμαρά που με ανιδιοτελή σκοπό κατέγραψε και συνεχίζει να καταγράφει με τον φακό του την πορεία του χωριού μας.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι μέσα από το μπλόγκ του "Ιτέα Καρδίτσας" έχει ταξιδέψει τις δράσεις του συλλόγου μας όχι μόνο σε συγχωριανούς μας ετεροδημότες αλλά σε ολόκληρη την Υφήλιο!!
Παύλο σε ευχαριστούμε...

Για το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας
       Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Μπαλαντίνας

28 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Με μεγάλη συγκίνηση έλαβα αυτό το βραβείο.
Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω.
Είμαι υπερήφανος που ζω και μένω εδώ μαζί σας.
Δεν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν με είχατε αγκαλιάσει όλοι σας.
Ο Πολιτισμός για εμένα δεν είναι απλά ένα χόμπι...Είναι ολόκληρη η ζωή μου. Ο αγώνας μας έχει και ένα σκοπό: Μέσα από τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε να υπάρχει μια μικρή ηλιαχτίδα ελπίδας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας μας δίνει αυτή την ελπίδα και το παράδειγμα ότι μπορεί να καταφέρει πολλά, κυρίως ως ομάδα. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
Το βραβείο ανήκει σε όλο το χωριό φυσικά.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου μέσα απ΄την καρδιά μου.
Εύχομαι από δω και πέρα ημέρες ήρεμες, δημιουργικές με πολύ αγάπη και...πολιτισμό!!!
Σας ευχαριστώ!!!

ΑΝΝΙΤΑ ΜΠΑΜΠΑΝΑ είπε...

Παύλο πολλά συγχαρητήρια γι' αυτό που κάνεις εδώ και χρόνια για το χωριό σου και εύχομαι να σε έχει ο Θεός καλά για να συνεχίσεις να το κάνεις για πολλά χρόνια ακόμα!

Τζένη Β. Μακρή είπε...

Μπράβο θείε! Το άξιζες!

Βασιλική Τσικαρδώνη είπε...

Παύλε σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι αυτό που κάνεις για τον τόπο σου και για τις επόμενες γενιές, οι οποίες θα βρουν ένα πολύ αξιόλογο υλικό να μελετήσουν και να δώσουν με τη σειρά τους συνέχεια στη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου σας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ είπε...

Τό βραβείο άνήκει άποκλειστικά σέ σένα Παύλο.!!! Είναι κατάδικό σου!!!! Τό άξίζεις καί όχι μόνο αύτό!!!!! Εχεις έργαστεί μέ μεγάλη άγάπη καί μεράκι !!!! Μπράβο στόν πολιτιστικό σύλλογο Ίτέας πού στό απένειμε καί ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σέ σένα Φίλε μου!!!

ΒΑΣΩ ΤΣΕΤΛΑ είπε...

Ουαου! Μπράβο Pavlito!!! Με η χωρίς αναγνώριση εσύ είσαι ταγμένος να προσφέρεις στο καμποχώρι που λατρεύεις!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ είπε...

Συγχαρητήρια Παύλο. Ανθρώπους σαν εσένα αξίζει να τους έχεις δίπλα σου!!!!

ΖΩΗ ΜΑΚΡΗ είπε...

Παύλο συγχαρητήρια!!!!!! κάποιος που κάνει πράγματα για το χωριό του!!! Ένα χωριό που αναγνωρίζει και επιβραβεύει κάποιον !!!!!!!!Να είσαι καλά!!!!!

ΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ.!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΝΤΟΒΑΪΟΥ είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΥΛΟ!!!

ΜΑΡΙΑ ΑΛ. ΜΑΚΡΗ είπε...

Συγχαρητηρια Παυλο!!μπορει να νομιζεις οτι αυτο που κανεις ειναι μικρο αλλα για μας ειδικα που ειμαστε μακρια ειναι παρα πολυ μεγαλο!!!Μας κανεις να ειμαστε καθε φορα που αναφερεσαι στα γεγονοτα του χωριου μας σαν να ειμαστε εκει αναμεσα σας στις χαρες στις λυπες στους προβληματισμους,στις πολιτιστικες εκδηλωσεις και οτι αλλο αφορα το χωριο μας μηδενιζοντας την αποσταση!Συγχαρητηρια επισης στο Προεδρο και στο ΔΣ του Πολιτιστικου Συλλογου για την προσφορα τους στην πολιτιστικη κληρονομια του τοπου μας καθως και για την ωραια πρωτοβουλια τους να σε βραβευσουν!!!!!Επιτελους η προσφορα πρεπει να αναγνωριζεται και το ΚΑΛΟ να νικαει!!!!!Παυλο συνεχισε πιο δυναμικα!!Θα ηθελα ακομη να ευχηθω σε ολους τους συγχωριανους μου Χρονια Πολλα και το νεο ετος 2017 να φερει σε ολους υγεια και οικογενειακη ευτυχια

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΛΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια και σε άλλα με υγεία...

ΖΩΗ ΖΑΚΗ είπε...

Παύλο θερμά συγχαρητήρια πάντα να είσαι καλά και να συνεχίζεις το ωραίο αυτό έργο καλή και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι...

Γιώργος Μακρής Νάκας είπε...

Διπλά συγχαρητήρια στέλνω:
- Στο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας,που τίμησε με την ευγενική του χειρονομία, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης, το συμπολίτη μας ΠΑΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ, για την άοκνη προσφορά του στην προβολή των δράσεων του Συλλόγου.
- Στον Παύλο για τη βράβευσή του, που πολύ σεμνά σχολίασε και μοίρασε απλόχερα και στους συγχωριανούς του, την "ομάδα" όπως λέει.
Εγκάρδιες ευχές για " Υγεία, Χαρά και κάθε Ευτυχία στην οικογένειά σου" για το νέο έτος 2017. Επίσης με αμείωτη δραστηριότητα να προβάλεις κάθε αξιόλογη προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου και των κατοίκων της όμορφης Ιτέα μας .
Με εκτίμηση
Γιώργος Μακρής - Νάκας

ΣΙΑ ΒΑΡΩΤΣΟΥ είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!

Κώστας Παππάς είπε...

Συγχαρητήρια Παύλο πάντα τέτοια !!

ΚΟΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μπράβο σου Παυλο, συγχαρητήρια. Σου εύχομαι καλή δύναμη και να συνεχίσεις να προσφέρεις με τις αναφορές σου στα χωριά μας

ΠΕΝΝΥ ΖΑΜΠΟΥΚΑ είπε...

Αν κάποιος άξιζε αυτή τη βράβευση τότε σίγουρα είναι ο Παύλος Σαμαράς. Συγχαρητήρια Παύλο και μπράβο στο σύλλογο που του απένειμε αυτή την τιμητική διάκριση. Κάνει πολλή δουλειά όχι μόνο για την Ιτέα αλλά και για τα γύρω χωριά.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΥΛΟ !!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟ.
ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Κώστας Κοκκινόπουλος είπε...

Φίλε...Αξιος...Δυό φορές αξιος...!!! Αξια και τα μέλη του Συλόγου...!!! Τυχερή η Ιτέα που εχει ανθρώπους σαν κι εσάς...τυχερός κι εγώ που σας γνώρισα...!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΛΗΣ είπε...

Άξιος! Χρόνια Πολλά !

Κωνσταντίνος Μητράκος είπε...

Paolo, είναι αλήθεια πως πέρα απ' τα chick in στα καφέ και στις ταβέρνες στο f.b., στα θέματα ενημέρωσης και πληροφόρησης που αφορούν την περιοχή μας η στασιμότητα ''έτριβε τα χέρια της '' μέσα από ένα ...''δε βαριέσαι'' κι ένα '' θα δούμε''.Τελικά τι λέμε καλή μέρα : Nα ξυπνάς και η επιθυμία σου να προχωρήσεις να είναι ισχυρότερη απ' ότι ο πειρασμός ...να κοιτάς πίσω !!! Ξέρω ...σε ξέρω, δεν ''τα πας'' τα παινέματα αλλά τι νόημα έχουν μπροστά στο 1,1 εκ. και άνω επισκέψεις που έχει το blogspot που με σεβασμό και τόσο μεράκι δημιούργησες !!! 'Ισως έγραψα πολλά, να γράψω όμως κι ένα ευχαριστώ !!!! Ένα ευχαριστώ που στο χρωστάω και γω .

Βαγγέλης Παπαβασιλείου είπε...

Συγχαρητήρια Παύλο. Συνέχισε αυτό που κάνεις τόσο καλά. Μπράβο και στον σύλλογο για την ενέργεια του

Μανώλης Στεργιόπουλος είπε...

Παύλο το αξιζεις

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΤΡΑΣ είπε...

Παύλο αξιζεις πολλά, και το μόνο πού θά σού πώ είναι νά συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο νά κανείς αυτό που εσύ θεωρείς καλύτερό, καί απλά εμείς νά σέ καμαρώνουμε.

Σοφία Νοτοπούλου είπε...

Συγχαρητήρια Παύλο ! Ο Π.Σ. διέπρεψε το 2016,Ξεχωρίσατε! Σας καμαρώνουμε! Το 2017 νέες προκλήσεις σας περιμένουν. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017 με υγεία, χαρά και προκοπή σε όλους σας.

Λίτσα Χηροπούλου είπε...

Καλη χρονια!!!!Και να ξερεις οτι εισαι ο καλυτερος!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Freckles Katabran είπε...

χαίρομαι που σας γνωρίζω και τους δυο σας και συνεργάζομαι μαζί σας...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής