Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Οχι δέν θα πάρω...

Ενα βήμα πριν την Τουρκία ...που έκλεισε  σε μια νύχτα όλα τα blog και τo blogger της Google και η Ελλάδα! Αλλά επειδή δεν είμαστε,  ακόμα, Τουρκία ...φαίνεται οτι βρήκαν άλλη πατέντα. Και αυτό όταν η Ελλάδα έχει μπει στην "λίστα" υψηλού επιχειρηματικού κινδύνου των εταιριών του διαδικτύου για επενδύσεις εξαιτίας της έλλειψης νομοθετικού πλαισίου, πολιτικού επενδυτικού σχεδιασμού από την πολιτεία ,διαπλεκόμενων συμφερόντων , ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού και κακής χρήσης.

Νέα νομοθετικά μέτρα όσον αφορά τη λειτουργία των ιστολογίων εξήγγειλε σήμερα ο υπ. Δικαιοσύνης, κατά την εμφάνισή του στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής. Τα μέτρα κινούνται προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης των διαχειριστών, αλλά και την άρση του απορρήτου για περισσότερα εγκλήματα απ' όσα επιτρέπει ο νόμος.

- Αυτός ο νόμος θα είχε νόημα για μένα μόνο αν καταργιόταν ο Νόμος περί ευθύνης υπουργών. Οχι πρίν.
Ενας πολίτης απέναντι σε μια οργανωμένη συμμορία να ....διώκεται; Oχι. Δεν θα πάρω.
Ελπίζω να μη περάσουν 400 χρόνια για να αποτινάξει ο Ελληνικός λαός τη Χούντα που τον χειραγωγεί...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλαδα η χώρα όπου ο Κακαουνάκης θεωρήθηκε “δημοσιογράφος”, ο Μάκης “εκδότης”, ένας πανύβλακας Πρωθυπουργός, ο Νίκος Δήμου πνευματική υπόσταση, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, η Φάνη Πάλλη πολιτικός, το καλοταϊσμένο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ “αριστερά”, τα επιδοτούμενα σούργελα καθηγητές της Παντείου, οι αδελφές τρέντι, το Κολωνάκι τόπος εξορίας του Κουναλάκη, ο Τσίμας σχολιαστής και ο Μυκονόβλαχος Κωστόπουλος “lifestyle”. Στη χώρα που η Ρεπούση και ο Καμπουράκης γράφουν ιστορία, η μεγαλομπεμπέκα Τρέμη δεν βλέπει DVD και ο χοντρομπαλάς Θέμος δεν τα διακινεί. Στην χώρα που Πρωθυπουργεύει ο Μπόμπολας, Βασιλεύει ο Λαμπράκης Ψυχάρης, διοικεί η ΠΑΣΚΕ και συμμετέχει δωρεάν ο Νταλάρας.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που πραγματικά ενοχλεί το σύστημα είναι όταν δημοσιεύονται αποκαλύψεις σε τεκμηριωμένα άρθρα που εκθέτουν ονομαστικά γεγονότα και καταστάσεις. Τρομάζουν στην ιδέα μια συλλογικής εργασίας σε έναν ιστότοπο χωρίς κομματικά κίνητρα. Αυτο είναι "επικίνδυνο" δεν μπορούν να το ελέγξουν και μπορεί να εκθέσει τα σχέδιο και τις συμφωνίες τους. Η επισκεψιμότητα ενός τέτοιου ιστότοπου είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης.
Όταν η μάζα αφυπνίζεται τότε το σύστημα τρομάζει.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Αντιπληροφόρηση είναι τα χρεοκοπημένα χουντοκάναλά τους, οι χρεοκοπημένες εφημερίδες τους και τα ξεπουπουλιασμένα παπαγαλάκια τους.

Τώρα η πληροφόρηση είναι στα δικά μας χέρια.

Αν και το έχω γράψει πολλές φορές, θα το γράψω μια ακόμα:

Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους, μην βλέπετε τα κανάλια τους.

Τελειώστε τους.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής