Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

- Δήλωση του δημάρχου κ. Πατσιαλή...

Ο δήμαρχος Παλαμά κ. Κ. Πατσιαλής, προέβη την Πέμπτη το μεσημέρι στην παρακάτω δήλωση που αφορά το μέλλον του Κέντρου Υγείας Παλαμά και του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλαμά:
«Μετά από επαφές που είχα με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες (σύμφωνα με τη θέση που εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά κ. Χρουμπ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Ιανουαρίου), το Κέντρο Υγείας Παλαμά δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί. Απεναντίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, το ΕΣΥ Παλαμά αναμένεται να αναβαθμιστεί. Για το λόγο αυτό, θέλω να επισημάνω ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους της περιοχής που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Υγείας Παλαμά.
Επίσης, όσον αφορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Παλαμά, ο αρμόδιος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας, μετά τη συνάντησή του με την βουλευτή Καρδίτσας κ. Θεοχάρη, την καθησυχάζει προσωρινά, διαβεβαιώνοντάς την ότι για την ώρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για κλείσιμο του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλαμά, καθώς δεν έχει ληφθεί καμιά σχετική απόφαση από το υπουργείο. Αντιθέτως, εν όψει των 4.000 προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού, το υπουργείο εξετάζει τις δυνατότητες αναδιοργάνωσης των σταθμών, πιθανόν και του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλαμά.»



Επαφές Κ. Πατσιαλή στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα, ο δήμαρχος Παλαμά κ. Πατσιαλής, πρόκειται να μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για διάφορα ζητήματα του δήμου που σχετίζονται με το εν λόγω υπουργείο. Μεταξύ αυτών, είναι ο Σταθμός Γεωργικής Έρευνας Παλαμά και η αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AS ELPISOYME OTI AYTH TI FORA THA EXEI TYXH TO TAXIDI STHN ATHINA

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής