Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στο 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας Δράσεις και Εκδηλώσεις την 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Από όλη τη σχολική κοινότητα, με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας, μετά από κατάλληλο σχεδιασμό και προετοιμασία πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού αναγνωρίζοντας έτσι τη συμβολή του αθλητισμού στην προώθηση αξιών, στάσεων και δεξιοτήτων που στο σύνολό τους οδηγούν στη δημιουργία ενεργών δημοκρατικών πολιτών.

Ειδικότερα, προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές μαθητές του Σχολείου με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι», με την καθοδήγηση της υποδιευθύντριας κ. Τρίχα Ελένης και των εκπαιδευτικών Μπάτρα Βάϊου και Καρύδα Γεωργίας.

Παράλληλα καλλιτεχνική και εικαστική παρουσία με δημιουργία πανό με συναφή θεματολογία υπό την επίβλεψη της κ. Μαχαίρα Αναστασίας. Το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων έκλεισε με την τοπική μουσική ομάδα "Χρόες", στην οποία συμμετέχει ο καθηγητής μουσικής του Σχολείου, κ. Μπάτρας Ιωάννης. με τραγούδια ανάλογου περιεχομένου.

Στο δεύτερο μέρος της Ημέρας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες : Μικρό πρωτάθλημα μπάσκετ, βόλευ και ποδοσφαίρου. Παράλληλα διεξήχθη και αγώνας Σκάκι.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Μέλλος Β., η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ζαχαράκη Ε. και μέλη του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής