Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

"είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..."

Δύο διαφορετικές Ελλάδες φαίνεται ότι ζεί η χώρα μας.
Η μία είναι αυτή στην οποία ζουν οι πολίτες...και η άλλη αυτή στην οποία ζουν οι βουλευτές.

Στη δεύτερη όπως φάνηκε από το πηγαδάκι στο καφενείο της Βουλής, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι βουλευτές (ανάμεσά τους και αρκετοί "δικοί μας" Θεσσαλοί) μετέφεραν στον πρωθυπουργό που κάθισε μαζί τους μία εικόνα σύμφωνα με την οποία οι πολίτες είναι πλέον ευχαριστημένοι με τις ελαφρύνσεις και τις διορθώσεις που έγιναν στον ΕΝΦΙΑ!!!

 Το ερώτημα μετά από αυτή την σημαντική διαπίστωση είναι τι νόημα έχει να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης ο πρωθυπουργός από τους βουλευτές του, αφού αυτοί του μεταφέρουν μία εικόνα μιάς "ωραίας ατμόσφαιρας" των πολιτών, άρα ως αντιπρόσωποι του λαού, αφού από αυτόν εκλέγονται έχει και την εμπιστοσύνη των πολιτών!

Άρα δεν χρειάζονται ούτε εκλογές... 

Εδώ μάλλον ταιριάζει η ατάκα του αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα" ή αν προτιμάτε "και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς ... χειρότερα"!

Υ.Γ.
Όσο θα πληθαίνουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα τόσο θα αισθάνομαι ότι το παιχνίδι των εντυπώσεων δεν αφορά εσένα κι εμένα φίλε αναγνώστη, αλλά τον παππού και τη γιαγιά μας, οι οποίοι είναι πλέον δυστυχώς περισσότεροι στη χώρα....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής