Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Με χαρά και συγκίνηση υποδέχτηκε ο κόσμος της Ιτέας τον συγχωριανό τους γιατρό Αθανάσιο Σπυρόπουλο

Χθές το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - ενημέρωση πάνω σε ιατρικά θέματα.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
1) Σπυρόπουλος Βάϊος (Αθανασίου)
Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος, επιστημονικά υπεύθυνος Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου (ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ).
Υποψήφιος Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΘΕΜΑ: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

2) Μιχαλόπουλος Νικόλαος
Γενικός χειρούργος, χειρούργος μαστού στην Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ)
ΘΕΜΑ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ, ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

Διοργανωτές της εκδήλωσης:
Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Η εκδήλωση επιτυχής απο κάθε άποψη!
Η αίθουσα του Δημαρχείου γέμισε ασφυκτικά ενώ ο συγχωριανός μας γιατρός Αθανάσιος Σπυρόπουλος άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τούς συντοπίτες του, φανερά συγκινημένος, τούς ευχαρίστησε όλους γιά την μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τους.
Ο Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος Βάϊος Σπυρόπουλος (γιός του Αθανάσιου Σπυρόπουλου) μαζί με τον χειρούργο Νικόλαο Μιχαλόπουλο φανερά ικανοποιημένοι ευχαρίστησαν και εκείνοι με την σειρά τους τους παρευρικομένους.





















1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Σε μία εποχή που απαιτείται να πληρώνεις για οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία και επίσκεψη σε γιατρό, ενώ παράλληλα το κόστος των φαρμάκων και των εξετάσεων ανεβαίνει συνεχώς, εδώ στην Ιτέα ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ακόμα και στο ιατρικό κομμάτι έχειτα πρωτεία. Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Θανάση Σπυρόπουλο, Βάϊο Σπυρόπουλο και Νίκο Μιχαλόπουλο για την ομιλία τους πάνω σε κρίσιμα ιατρικά θέματα υγείας που ενδιαφέρουν όλους μας και χρήσιμα απο κάθε άποψη...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής