Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ένα σ' αγαπώ σήμερα την Ημέρα της Μητέρας...

Ένα σ' αγαπώ την Ημέρα της Μητέρας από τα παιδιά τους είναι αρκετό για να τις κάνουν τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες στον κόσμο!
Με ένα συγκινητικό βίντεο εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες η "Ιτέα Καρδίτσας".

Επτά ανυποψίαστες μαμάδες, 4 κρυφές κάμερες και το συγκινητικό μήνυμα #μαμά είχες δίκιο από τα παιδιά τους...

Ακούγοντας τα παιδιά τους να τις "δικαιώνουν" επιτέλους, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

"Οι μαμάδες μας. Υπάρχει κάτι αγαπημένα εκνευριστικό με τις μαμάδες μας. Τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο. Δεν τους το λέμε ποτέ, ούτε και το περιμένουν...". 

"Ξέρουμε ότι θέλουν το καλύτερο για μας, αλλά εμείς απλώς δεν τις ακούμε. Και ξαφνικά κάποια μέρα, το καταλαβαίνουμε. Το συνειδητοποιούμε. Είχε όντως δίκιο!"

Το #Mama_Eixes_Dikio είναι μια ευκαιρία να πούμε ένα ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής