Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης 10 - 11 Μαΐου σε κοινότητες Δήμων Παλαμά & Σοφάδων

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 και την Δευτέρα 11 Μαΐου σε κοινότητες και αρδευτικά τμήματα των Δήμων Παλαμά, Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα για λόγους συντήρησης του δικτύου από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 10 Μαΐου από 08:00 έως 11:00 στις τοπικές κοινότητες Βούναινων, Μικρού Βουνού, Ηλιά και στα αρδευτικά αυτών, καθώς και στα αρδευτικά των περιοχών Φύλλου και Ορφανών.

Την Κυριακή 10 Μαΐου από 08:30 έως 13:00 σε τμήματα των αρδευτικών των περιοχών Λουτρού, Μελισσοχωρίου, Φίλιας, Καππαδοκικού και Αγ. Βησσαρίου.

Την Δευτέρα 11 Μαΐου από 08:30 έως 13:00 στις τοπικές κοινότητες Μπελοκομίτη, Καρίτσας και Καρβασαρά, καθώς και στους οικισμούς αυτών.

Σημείωση: Ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής