Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μουσική Εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στο Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΤΕΑΣ
Ο Δήμος Παλαμά συμμετέχοντας στον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, που είναι την Δευτέρα 18 Μαϊου, διοργανώνει ξεναγήσεις και μία μουσική εκδήλωση στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας.
Συγκεκριμένα το Λαογραφικό Μουσείο θα είναι ανοικτό, για επισκέψεις σε Σχολεία, Συλλόγους ή ομάδες ατόμων από το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου μέχρι αργά το βράδυ.


Στις 21.00 στον αύλειο χώρο του Μουσείου και κάτω από τα αστέρια θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα "Χρόες".
Σε κάθε εμφάνιση της ομάδας "Χρόες" πραγματοποιείται ένα μουσικό ταξίδι....εκ βαθέων, κάτι που χαρακτηρίζει τόσο το ρεπερτόριό της όσο και τον τρόπο που το προσεγγίζει.
Η ομάδα ΧΡΟΕΣ δημιουργήθηκε στην Καρδίτσα το 2004 και από τότε έχει μια σημαντική παρουσία στα δρώμενα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, παράγοντας μουσικό πολιτισμό σε κάθε της εμφάνιση.

Τα μέλη της ομάδας είναι:
Χριστίνα Γρηγορίου: βιολί, Χρήστος Διαμαντής: κιθάρα & μαντολίνο, Αναστασία Μαρκαντώνη: τραγούδι, Γιάννης Μπάτρας: πιάνο & ενορχηστρώσεις.

Η είσοδος στο Μουσείο και στην μουσική εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για όλους...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής