Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ενημέρωση για τους Καλοκαιρινούς Κινδύνους και Σχολή Γονέων για το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

Ενημέρωση όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας για τους κινδύνους του καλοκαιριού.
Οι μαθητές/τριες χωρισμένοι σε δύο ομάδες παρακολούθησαν τα όσα ενδιαφέροντα είχε να τους μεταφέρει η επισκέπτρια υγείας του Κέντρου Υγείας Παλαμά κα Κατερίνα Γκαντούνα.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και τέθηκαν ερωτήματα από τους μαθητές σχετικά με τους καλοκαιρινούς κινδύνους.

Ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μία φορά, την κυρία Κατερίνα Γκαντούνα για την τόσο σημαντική ενημέρωση!!







ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων που λειτούργησε στο Δημοτικό σχολείο μας.

Οι εντυπώσεις των γονέων που συμμετείχαν υπήρξαν άριστες τόσο σε ό,τι αφορά στο περιεχόμενο, όσο και στη θεματολογία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το μόνο μελανό σημείο του προγράμματος και το οποίο επισημάνθηκε απ’όλους τους συμμετέχοντες ήταν η μικρή συμμετοχή των γονέων-κηδεμόνων στο πρόγραμμα. Ευελπιστούμε το επόμενο σχολικό έτος 2015-16 να λειτουργήσει πάλι η σχολή γονέων με μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ευχαριστούμε θερμά τις υπεύθυνες εκπαιδεύτριες της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής