Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Η σχολή εικαστικών τεχνών του Δ. Παλαμά απέσπασε το 3ο ατομικό βραβείο στο Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής

Η σχολή εικαστικών τεχνών του Δήμου Παλαμά απέσπασε το 3ο ατομικό βραβείο στο Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής.

Στις 7 Απριλίου 2016 ανεξάρτητη κριτική επιτροπή πραγματοποίησε την αξιολόγηση των έργων του καθιερωμένου ετήσιου παιδικού διαγωνισμού «‘Ένα βήμα στο διάστημα», αφιερωμένο στην Ημέρα της Αστροναυτικής που γιορτάζεται στις 12 Απριλίου.
Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή Ρώσων Συμπατριωτών στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα, στον χώρο του οποίου και πραγματοποιήθηκε η έκθεση των έργων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών από την 1 έως 12 Απριλίου.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι μαθητές της εικαστικής σχολής του Δήμου Παλαμά.
Το προτεινόμενο θέμα «Διάστημα» κέντρωσε το ενδιαφέρον των παιδιών και δούλεψαν με μεγάλο ενθουσιασμό πάνω σε αυτό. Χάρη στην έμπειρη υποστήριξη και καθοδήγηση της δασκάλας τους, της Αλέκας Κουκόσιας χρησιμοποιώντας την τεχνική με δυο υλικά: λαδοπαστέλ και ακουαρέλα, κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές.
   
Στη δεύτερη ηλικιακή κατηγορία 9-13 ετών η μαθήτρια της εικαστικής σχολής Αναστασία Καραμήτρου απέσπασε το 3ο ατομικό βραβείο.
Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν και ομαδικό έργο με θέμα διάστημα το οποίο έμεινε στο χώρο της σχολής.
   
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!1 σχόλιο:

ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΗ είπε...

Μπράβο στα παιδιά αλλά και στην κυρία τους και παλιά μου δασκάλα,την Αλέκα Κουκόσια!!Εξάλλου και στο παρελθόν είχε παρόμοιες διακρίσεις!!Μπράβο και πάλι!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής