Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση του Δήμου Παλαμά προς τους παραγωγούς που κάνουν χρήση του Δημοτικού δικτύου άρδευσης

Όσοι παραγωγοί του Δήμου Παλαμά θα κάνουν χρήση του Δημοτικού δικτύου άρδευσης (ελεύθερο νερό από κανάλια άρδευσης, παρόχθια αρδευτικά αντλιοστάσια και αρδευτικές γεωτρήσεις) θα πρέπει να το δηλώσουν στις έδρες των αντίστοιχων Δημοτικών Ενοτήτων (Δημοτικά καταστήματα Παλαμά, Ιτέας και Προαστίου) μέχρι τις 15-05-2016 με αίτηση τους.

Στην αίτηση θα αναφέρονται απαραίτητα τα ακριβή στρέμματα που θα αρδευτούν, το Υ της παροχής και ο αριθμός της μπρίζας που θα χρησιμοποιηθεί.

Η αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από Δημοτική ενημερότητα της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου.

Σας ενημερώνουμε ότι, όσοι παραγωγοί δεν έχουν Δημοτική ενημερότητα, δεν θα τους επιτραπεί να αρδεύσουν τις καλλιέργειες τους.

Για πληροφορίες:
Δημ. Κατάστημα Παλαμά 2444350152
Δημ. Κατάστημα Ιτέας  2444350308
Δημ. Κατάστημα Προαστίου 2441352911

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής