Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Εκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το δυστύχημα στη Ματαράγκα

Αυτοκίνητο σαν αυτό πιο κάτω, οδηγούσε ο εγκληματίας που χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 17χρονο στη Ματαράγκα.
Ας βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο δράστης.

Περισσότερα στοιχεία για τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη, με θύμα έναν 17χρονο, ζητά η οικογένειά του.

Σε επικοινωνία που είχε με το enikos.gr συγγενικό πρόσωπο του θύματος, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στις 9 το βράδυ, στο 12 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, Καρδίτσας – Λάρισας, στο ρεύμα προς Καρδίτσα, όταν ένααυτοκίνητο μάρκας Mercedes Sprinter χρώματος μπορντό, παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 17χρονος, με συνέπεια τον ακαριαίο θάνατο του νεαρού και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.
Μαζί του, σε άλλη μοτοσικλέτα, επέβαινε ένας φίλος του, ο οποίος κατάφερε να διακρίνει το μοντέλο και το χρώμα του οχήματος, ο οδηγός του οποίου ωστόσο, αμέσως μετά την πρόσκρουση, έσβησε τα φώτα του για να μην καταγραφεί η πινακίδα του.

Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα της Καρδίτσας.


"Αλήθεια" Καρδίτσας

1 σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΦΛΑΣ είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.........ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΔΕΡΦΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ..........ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής