Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο Βασίλειο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μάττα Γεώργιο γιατί μετά από προσωπική επικοινωνία εξασφάλισαν την μεταφορά της ομάδας των Κορασίδων του Γ.Σ. ΤΙΤΑΝEΣ ΠΑΛΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη για την συμμετοχή τους στη Β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Αντωνίου Ηλία γιατί μετά από προσωπική επικοινωνία συνέβαλε οικονομικά προς τον Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ που συμμετείχε στη Β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων.

Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Παλαμά
     Μπακαβέλος Βάϊος΄


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής