Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Θοδωρής Πετράκης: Οταν επενδύεις στον τόπο σου βγαίνεις πάντα "κερδισμένος"

Σε αντίθεση με πολλούς άφησαν το κλεινόν άστυ για να επενδύσουν στο χωριό τους που αγαπούν με οτι συνεπάγεται αυτό σε καιρούς δύσκολους απο κάθε άποψη.

Η οικογενειακή επιχείρηση ταπητοκαθαριστηρίου “STAR” του Θεόδωρου Πετράκη και της Σοφίας Τασιούλη - Πετράκη που δραστηριοποιείται στον Πέτρινο Καρδίτσας και εξυπηρετεί τούς νομούς Καρδίτσας και Λάρισας με συνέπεια και υπευθυνότητα προσφέρει στον απαιτητικό πελάτη υπηρεσίες για ασφαλή και επαγγελματικό καθαρισμό και συντήρηση, φύλαξη όλων των τύπων χαλιών και μοκετών και εγγυάται άψογο αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχοντας σωστό καθάρισμα με τις χαμηλότερες τιμές και την καλύτερη ποιότητα.

Η υπεύθυνη φροντίδα και η προσφορά παροχής υπηρεσιών ποιότητας, τόσο στον καθαρισμό, όσο και στη φύλαξη των χαλιών σε συνάρτηση με την δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού με τον πελάτη.



Η εταιρία "STAR" ιδρύθηκε το 2007 και η επένδυση μεγάλη για το χωριό.
Έχοντας εμπειρία, και παρακολουθώντας σεμινάρια περιποίησης χαλιών, σύντομα απέκτησαν την απαραίτητη τεχνογνωσία.
Η άριστη κατάρτιση και το μεράκι τους για την δουλειά, τούς καθιστούν σήμερα επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες πιστοποιημένες μεθόδους περιποίησης χαλιών, με έμφαση στην Ποιότητα, την Υγεία του πελάτη και την Προστασία του Περιβάλλοντος.









9 σχόλια:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗ είπε...

Ειναι εγγυηση το STAR!!!!οπως εγγυηση ειναι κ οι ιδιοκτητες του και ειναι κ αγαπημενοι μου!!!να ναι γεροι να χαιρονται οτι δημιουργησαν!!!

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΛΙΟΥ είπε...

STAR κ καθαρισατε...

ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΥΛΙΟΥ είπε...

Φοβερη δουλεια...Υπεροχοι ανθρωποι...Καλη συνεχεια και καλη δυναμη στο εργο σας....

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΙΟΣ είπε...

Άψογος. Φοβερή δουλειά. Εύχομαι να συνεχίσετε με αυτό το μεράκι.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΠΑ είπε...

Εγγυημενο αποτέλεσμα με συγχρονες εγκαταστασεις και μεθόδους φιλικες στο περιβάλλον! Μπραβο Σοφια και Θοδωρή!

Ευάγγελος Ζαρχανής είπε...

Θοδωρης ο αρχοντας του καμπου. Ας ειναι και σαρακατσανος!!!

Μυρτώ Πετράκη είπε...

Αξιαίπενοι άνθρωποι,γονείς και συνεργάτες! Γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια! Σας ευχαριστούμε για όσα μας μάθατε και μας προσφέρατε όλα αυτα τα χρόνια! Να είστε πάντα δυνατοί και δημιουρικοί!

zoe kouliou είπε...

Συγχαρητηρια και ευχομαστε παντα επιτυχιες στη ζωη τους γιατι ολα τα κανουν με μερακι και επαγγελματισμο!!!!

Ευφροσυνη Χαλιλη είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους που οι γονεις μου ξεκινησαν την δικη τους ζωη, τους ανθρωπους που εχουν και θα εχουν για προτυπο...Ειστε ξεχωριστοι για την οικογενεια μας..Να ειστε παντα χαρουμενοι και δημιουργηκοι με πολλες επιτυχιες!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής