Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

2ήμερη εκδρομή στην Ξάνθη με τον Ε.Μ.Σ.Ιτέας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και ενθουσιασμό επέστρεψαν τα μέλη και οι φίλοι που έλαβαν μέρος στην διήμερη εκδρομή στην περιοχή της Ξάνθης, που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2017.

Συνάντησαν μια πόλη τόσο όμορφη και γραφική, με μακρά ιστορία, ανατολίτικες γεύσεις και νεανική αύρα. Μια πόλη που αυτήν την περίοδο σε εκπλήσσει ευχάριστα με την ενέργεια και την τρέλα της ενώ ταυτόχρονα θα σε γοητεύσει με τις ομορφιές και αρώματα της.

Τα αξιοθέατα για να επισκεφθεί κάποιος την πόλη δεν είναι λίγα με κυριότερο τον ιστορικό πυρήνα στο βόρειο τμήμα της, την Παλιά Πόλη Ξάνθης, με τις γιορτές της. Θα περάσει σίγουρα από την κεντρική πλατεία της πόλης, Πλατεία Δημοκρατίας, με σημείο κατατεθέν το μεγάλο ρολόι.
Έπειτα θα περπατήσει προς τις καπναποθήκες, που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης. Πλώρη μετά προς το πολιτιστικό κομμάτι της πόλης, στο Λαογραφικό Μουσείο αμέσως μετά στην Πινακοθήκη και τέλος στον Μακεδονικό Τάφο της Σταυρούπολης.

Κι αφού γέμισαν τα μάτια τους με ιστορία, πολιτισμό και όμορφες εικόνες γύρισαν αργά το βράδυ της Κυριακής στην Ιτέα γεμάτοι ικανοποίηση.

Το Δ,Σ ευχαριστεί όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής