Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Αποκλεισμένος για άλλη μια φορά ο Πέτρινος

Προβλήματα αρχίζουν να δημιουργούνται στα πεδινά του νομού μας μετά τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Οι πλημμύρες «επισκέπτονται» και πάλι τον Δήμο Παλαμά
Όπως έγινε μάλιστα γνωστό υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στο οδικό τμήμα Ιτέας - Πέτρινου λόγω αύξησης της στάθμης του ποταμού στο γνωστό σημείο στη γέφυρα.

Αποκλεισμένος για άλλη μια φορά ο Πέτρινος.
- Η κατάσταση είναι τραγική λένε οι κάτοικοι...κάθε χρόνο τα ίδια στο ίδιο έργο θεατές

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα νερά του Ενιπέα έχουν «καλύψει» περί τα 3.000 στρέμματα στην περιοχή της τ.κ. Πέτρινου για άλλη μια φορά

Για την ώρα η κατάσταση στα υπόλοιπα σημεία της περιοχής είναι ελεγχόμενη αν και υπάρχει αύξηση της στάθμης των ποταμών.

>

2 σχόλια:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΛΗΣ είπε...

Απαράδεκτη κατάσταση και έχουμε όλοι τις ευθύνες μας. ΄Ηλθε η ώρα να αντιδράσουμε, δεν πάει άλλο. Και είναι λυπηρό αυτά να συμβαίνουν σε γνώση των αρχών του τόπου και να μην υπάρχει αντίδραση. Θα επανέλθω με εκτενέστερο σημείωμα.

ΚΟΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ντροπή μας. Πόσο αδράνεια έχει πέσει στο χωριό μας; Να είχε και κανέναν μεγάλο κλήρο κατά κεφαλήν να πεις δεν πειράζει. Εκτός αν το χωριό μας είναι το ποιο ευπορο και δεν το ξέρουμε; Όσο για το θέμα της μετακίνησης άλλη παράγραφος αυτή, ο Πέτρινος είναι αυταρκης, δεν έχει ανάγκη απο τυποτα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής