Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αγρ. Συνεταιρισμού Καρδίτσας "Νέα Ένωση"

Σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία του προσωπικού του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καρδίτσας «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» και αρκετών εκ των νέων μελών του, πραγματοποιήθηκε προχθές η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017 στα νέα γραφεία επί της οδού Μπλατσούκα 20 στην Καρδίτσα.

Στη συνάντηση, εργαζόμενοι και μέλη υποδέχτηκαν όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησαν τους παραγωγούς που τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για μια ακόμα χρονιά.
Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρο ένα tablet.
Στην κλήρωση που μεταδόθηκε live μέσω της σελίδας του συνεταιρισμού στο facebook συμμετείχαν αποκλειστικά οι παραγωγοί που χρησιμοποίησαν υπηρεσίες που παρείχε ο Συνεταιρισμός μέσα στο 2016 (Δήλωση ΟΣΔΕ, Αίτηση Επιστροφής ΦΠΑ, Εμπορία & Αποθήκευση Δημητριακών, Πιστοποίηση Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων, κ.α.).

Τυχερή αναδείχτηκε η κα Μπερνάρου Δήμητρα από το Μάρκο Καρδίτσας, στην οποία όλοι ευχήθηκαν μια Καλή και Παραγωγική Χρονιά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής