Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Γιορτάστηκε η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Ιτέα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου και φέτος στην Ιτέα.
Μετά το πέρας της δοξολογίας και σε κλίμα Εθνικής ανάτασης πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού σε μια καθ΄όλα ζεστή και ηλιόλουστη ημέρα.

Η εκδήλωση άρχισε με κατάθεση στεφάνων από όλους τους φορείς, ποιήματα από μικρούς μαθητές και ακολούθησε ομιλία εκπαιδευτικού η οποία εξείρε το νόημα των αγώνων και της θυσίας των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Εντυπωσιακή ήταν και η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας, το στεφάνι αντί προέδρου, να το καταθέσουν τέσσερα παιδιά του χορευτικού ντυμένα με την παραδοσιακή φορεσιά της Καραγκούνας και του τσολιά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση όλων των μαθητών του νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου Ιτέας.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σ΄αυτήν παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, που χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες, για το ποιοτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν...

Στη γιορτή παρευρέθηκαν:
Ο Ιερέας του χωριού πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντοβάϊος, ο πρόεδρος τ.κ. Ευάγγελος Λύτρας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή, η πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Ιτέας Πόπη Βούλγαρη, η πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου Ιτέας Βούλα Καλπία και ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ιτέας Αλκης Νοτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής