Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Συνάντηση προσωρινής επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά

Χθες Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:00 μμ έγινε η συνάντηση των μελών της προσωρινής επιτροπής του Συλλόγου φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά.

Δρομολογήθηκε για τις επόμενες μέρες να έχουμε έτοιμο ένα καταστατικό το οποίο θα συζητηθεί και σχολιασθεί. Τετάρτη θα επιδιώξουμε να γίνει συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλαμά για να τον ενημερώσουμε για την δημιουργία και τους σκοπούς του συλλόγου.

Μέσα στη εβδομάδα επίσης θα γίνουν επαφές με ένωση πολιτιστικών συλλόγων, με πρόεδρο του Δικτύου Λαογραφικών Μουσείων και συλλόγων, με διευθύντρια λαογραφικού μουσείου πόλης Καρδίτσας.

Αποφασίστηκε το κόστος της ετήσιας συνδρομής των μελών στα 5 €, σε περίπτωση που θα χρειαστούν περισσότερα χρήματα τα ιδρυτικά μέλη θα πρέπει να συμμετάσχουν με μεγαλύτερο ποσό, 10 ~ 30 € (Εξαρτάται από το κόστος του καταστατικού).

Συγκροτήθηκε προσωρινό ΔΣ με:
Πρόεδρος - Τσιώρας Νίκος
Αντιπρόεδρος - Σαμαράς Παύλος
Γραμματέας - Παπαβασιλείου Βαγγέλης
Ταμίας - Αζαριάδης Αβραάμ

Και μέλη:
Λιάχανος Ηλίας
Μαργιάνου Αναστασία
Μπαλαντίνα - Γιαννάκου Ευαγγελία
Παπακωνσταντίνου Χρήστος
Χρούμπ Παναγιώτα.

Το προσωρινό ΔΣ θα έχει ισχύ μέχρι την έγκριση του καταστατικού όποτε και θα γίνουν εκλογές από τις οποίες θα προκύψει το πρώτο επίσημο ΔΣ με διάρκεια ισχύος τα 3 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής