Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Μελέτες για αθλητικά έργα κατέθεσε ο Δήμος Παλαμά

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού κο Βασιλειάδη, παρουσία των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κας Κατσαβριά και Βράντζα και της εκπροσώπου του κου Λάππα, κας Μητρίτσα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αθλητισμού του Δήμου και υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση, για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Παλαμά» προϋπολογισμού 50.000€ που χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο αθλητισμού. Παράλληλα κατατέθηκαν και τέσσερις μελέτες για έργα προϋπολογισμού 271.094€.

Οι μελέτες αυτές είναι:

1.    «Κατασκευή αποδυτηρίων γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Ιτέας»  προϋπολογισμού 158.000€

2.    «Προμήθεια και τοποθέτηση κερκίδων στο γήπεδο της Δ.Κ. Παλαμά» προϋπολογισμού 23.144€

3.    «Επίστρωση γηπέδων με χυτό ελαστικό συνθετικό τάπητα στο Δημοτικό Σχολείο Προαστίου» προϋπολογισμού 38.950€

4.    «Κατασκευή WC γηπέδου ποδοσφαίρου Δ.Κ. Παλαμά» προϋπολογισμού 51.000€

Ο κος Βασιλειάδης ανέφερε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να διατεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε έργα υποδομής και γι΄ αυτό θα επιβραβεύσει Δήμους που καταθέτουν έτοιμες και ολοκληρωμένες μελέτες δίνοντας έτσι μια υπόσχεση πως και οι μελέτες που κατατέθηκαν από τον Δήμο Παλαμά θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής μιας και είναι καθ΄ όλα άρτιες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής