Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση των παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παραμυθιού 1η Απρίλη ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας παρουσιάζει την μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση "Η κυρά Καλή κι οι 12 μήνες".

Συμμετέχουν τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Ε.Μ.Σ.Ιτέας και του Κ.Π.Ε.Παλαμά υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Τζέλλα.

Σας προσκαλούμε όλους το Σάββατο 1 Απρίλη και ώρα 20:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας για να απολαύσετε την παράσταση.

Με εκτίμηση Δ.Σ
   Ε.Μ.Σ.ΙτέαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής