Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Για την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση ενημερώθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Φύλλου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Σχολείο Φύλλου επιμορφωτική επίσκεψη από την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Μουζακίου κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή του Σχολείου κ. Σπυρόπουλου Δημητρίου με θέμα την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση αλλά και ζητήματα που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη.

Η εκπαιδευτικός –Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του ΚΠΕ Μουζακίου κα Ζαμπάλου Στέλλα αφού αρχικά ενημέρωσε τόσο τους/τις εκπαιδευτικούς όσο και τους/τις μαθητές/-τριες  για το έργο του  ΚΠΕ Μουζακίου  και την αξία του εθελοντισμού  και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, στη συνέχεια  με βιωματικό τρόπο και με τη συμμετοχή των μαθητών/-τριών  υλοποίηση περιβαλλοντικά παιχνίδια σχετικά με την ανακύκλωση.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης  κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Τη δράση παρακολούθησαν και οι μαθητές/ -τριες του Νηπιαγωγείου Φύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής