Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Κανονικά τα σχολεία στο Δήμο Παλαμά την Πέμπτη (24/9)

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία του Δήμου Παλαμά απο αύριο την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου όπως έγινε γνωστό απο την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Παλαμά Γ. Σακελλαρίου επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι η απόφαση του Δήμου και αφορά επίσης και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Είναι πιθανό ωστόσο όπως τόνισε κάποιοι μαθητές από χωριά όπως π.χ. Κοσκινά και Μεταμόρφωση να μην μπορέσουν να έχουν οδική πρόσβαση αύριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής