Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά

Συναισθανόμενοι τις πολύ δύσκολες ώρες που περνούν πολλοί συμπολίτες μας μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο. Σε πρόσφατη συνεδρίασή του λοιπόν αποφάσισε :

Την καταρχήν απευθείας στήριξη με είδη πρώτης ανάγκης των κατοίκων της κοινότητας Ορφανών του Δήμου Παλαμά που υπέστησαν, πολλοί από αυτούς, ολοκληρωτική καταστροφή. (Τα προϊόντα δόθηκαν απευθείας στις πληγείσες οικογένειες από αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΣΕΑΠ, την περασμένη Κυριακή).

Την πρόσκληση-έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες-μέλη μας οι οποίοι πρόκειται να αιμοδότησουν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, να συνεισφέρουν ότι μπορούν από προϊόντα μακράς διάρκειας. 
Φυσικά η παραπάνω προτροπή ισχύει για όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν συνεισφέρουν.

Η 44η τακτική αιμοδοσία του Σ.Ε.Α. Παλαμά που θα γίνει την Πέμπτη 1/10/2020, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά 8:30-13:00,  αποκτά λοιπόν πολλαπλή σημασία. Πέρα από την πάγια στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, στηρίζουμε έμπρακτα και τους πρόσφατα πληγέντες συνανθρώπους μας.

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΩ ΖΩΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής