Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Δύσκολες ώρες για χωριά του δήμου Παλαμά Ορφανά, Λεύκη, Φύλλο, Συκεώνα και Πέτρινο

Δύσκολη η κατάσταση για τα χωριά του δήμου Παλαμά Ορφανά, Λεύκη, Συκεώνα και Πέτρινο αφού τα ορμητικά νερά του Ενιπέα έσπασαν φράγματα και το κυριότερο έρχονται με μεγάλη ποσότητα και δύναμη. Αναμένουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες μεγάλο όγκο νερού και η κατάσταση είναι δύσκολη.

Στα Ορφανά δεν μπορείς να πας έχουν αποκλειστεί λόγω πλημμύρας μεγάλο πρόβλημα. Η στάθμη του νερού στο ένα μέτρο μέσα στο χωριό. 
Και η Λεύκη σε μικρότερο βαθμό.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος μας ενημέρωσε πως γνωρίζει την κατάσταση αλλά έχει να αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά με ζωές αγνοούμενων ανθρώπων από χθες το βράδυ που έχουν προτεραιότητα φυσικά. Μαζί με την πολιτική προστασία βρίσκεται επί τόπου ώστε να μπορεί από κοντά να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες σε κάθε κατεύθυνση.

Στις εργασίες της εργολαβίας και τομή του αναχώματος στο ύψος της γέφυρας του Συκεώνα του ποταμού Ενιπέα για την κατασκευή του νέου δρόμου Καρδίτσας-Λάρισας, σε περίπτωση που δεν αποκατασταθεί άμεσα το ανάχωμα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την καταστροφή.

Επόμενη ενημέρωση το απόγευμα.....

ΟΡΦΑΝΑ - ΦΥΛΛΟ














ΣΥΚΕΩΝΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής