Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Εκκενώθηκε η Μεταμόρφωση

Οριακή παραμένει η κατάσταση στο Βλοχό και την Μεταμόρφωση στο Δήμο Παλαμά... 

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαμά εκκενώθηκε η Μεταμόρφωση γιατί η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα

Πάντα στη Μεταμόρφωση, παρατηρείται άνοδος του νερού...

 

Σήμερα το πρωί, το νερό άρχισε να μπαίνει και στην Αγία Τριάδα...

Στα άλλα τώρα μέτωπα του Δήμου Παλαμά, βελτιώθηκε από πλευράς νερού η κατάσταση στο Φύλλο και αποκαταστάθηκε η επικοινωνία Φύλλου-Ορφανών, όμως από τις τομές εκτόνωσης που έγιναν στο δρόμο, οι δύο τοπικές κοινότητες δεν έχουν επικοινωνία με τον Παλαμά, παρά μόνο με τα Φάρσαλα.
Χιλιάδες στρέμματα έτοιμου προς συγκομιδή βαμβακιού αποτέλεσαν παρελθόν σε λίγες ώρες και πλέον μπαίνει θέμα βιοπορισμού και επαγγελματικής επιβίωσης.

Γιάννης Γκάζτικος



2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν έχει δοθεί καμία εντολή εκκένωσης του Βλοχού... τουλάχιστον μέχρι τώρα!!!

Γιάννης Γκάτζικος είπε...

Δεν είναι δικό μου το παραπάνω κείμενο Παύλο... Όντως δεν δόθηκε εντολή για Βλοχό, και για τη Μεταμόρφωση δεν έφυγαν όλοι, όπως έγραψε φίλος από το χωριό (τοπικός σύμβουλος νομίζω).
Ώρα 12 μεσάνυχτα:
Τελευταία ενημέρωση:
Δεν έχει μεταβληθεί ιδιαίτερα η κατάσταση.
Λίγο κάτοικοι της Μεταμόρφωσης πήγαν σε ξενοδοχείο, άλλοι ανέβηκαν στη Σωτήρα και πολλοί έμειναν στο χωριό.
Ο δήμαρχος και κάτοικοι επιτηρούν τη ροή των νερών στο Ιταλικό με τα μηχανήματα του δήμου έτοιμα να παρέμβουν όπου χρειαστεί.
Σε επιφυλακή είναι και οι κάτοικοι στην Αγία Τριάδα καθώς υπάρχουν αρκετά "σπασίματα" του Μέγα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής