Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες Ορφανών, Φύλλου και Αστρίτσας

Ανθρωπιστική βοήθεια με σύνθημα 
"Οσο υπάρχει ζωή...υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ" στους πληγέντες του δημοτικού διαμερίσματος δήμου Φύλλου του δήμου Παλαμά.

Δίπλα στους κατοίκους των χωριών Ορφανά, Φύλλο και Αστρίτσα του πρώην δήμου Φύλλου στέκεται σύσσωμη η Τοπική Κοινότητα Ιτέας, συνδράμοντας ενεργά στη στήριξη των πληγέντων της πρόσφατης πλημμύρας, συγκεντρώνοντας μέσω της προσφοράς των δημοτών και πολιτών, είδη πρώτης ανάγκης.

"Μετά την πρωτόγνωρη κακοκαιρία που έπληξε το νόμο μας προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στα γειτονικά χωριά (Ορφανά, Φύλλο, Άστρίτσα) των οποίων τα σπίτια έχουν πλημμυρίσει και τα υπάρχοντα τους έχουν καταστραφεί το τοπικό συμβούλιο Ιτέας αποφάσισε να συγκεντρώσει διάφορα είδη όπως (Κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, λευκά είδη (σεντόνια, πετσέτες) τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα μακράς διάρκειας που διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. εβαπορέ) εμφιαλωμένα νερά, χυμούς κλπ."
Τ.Κ. Ιτέας

Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνει στην κοινότητα της Ιτέας την Πέμπτη 24 - Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου Φύλλου.

Όσοι συνάνθρωποι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να απευθύνονται στα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
6971615319  κ. Θεοδώρα Λύτρα (πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας)
6934535930 Παπαθανασίου Χρήστος
6971615481 Ντράχας Γιώργος
6973827381 Ζιάκας Γιάννης
6944732432 Μάκρης Νικόλαος

Ώρες παράδοσης: 9:00πμ -13:00μμ

                                           Οσο υπάρχει ζωή...υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής