Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοίγει και πάλι τις πόρτες του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Αυτό το Σαββατοκύριακο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του ο Πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας. Συγκεκριμένα  την Παρασκευή και το Σάββατο ο σύλλογος μπαίνει και πάλι σε λειτουργεία μετά από μια διακοπή μηνών λόγω των μέτρων της πολιτείας για τον COVID 19. 
Τα τμήματα λοιπόν έχουν ως εξής: 

Ρυθμική γυμναστική. Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το απόγευμα  19:10-20:00 το ένα τμήμα και 20:00- 20:50 το επόμενο τμήμα. Σάββατο πρωί 10:10-11:00 το ένα τμήμα  και 11:00-11:50 το επόμενο τμήμα. Υπεύθυνη τμημάτων ρυθμικής η κ. Βίκυ Καρανάσιου πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ με ειδικότητα Δραστηριότητες  Κλειστών Χώρων και προϋπηρεσία 10 ετών στη ρυθμική σε μαζικό επίπεδο. 

Παραδοσιακοί χοροί. Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 16:00-17:00 εφηβικό τμήμα, 17:00-18:00 παιδικό τμήμα και 18:00-19:00 τμήμα ενηλίκων. Υπεύθυνος τμημάτων παραδοσιακών χορών κ. Απόστολος Σβάνας πτυχιούχος τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής με πτυχίο Κ.Φ.Α ειδικότητας ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. 

Μουσικά όργανα-Χορωδία. Σάββατο 3 Οκτωβρίου το απόγευμα 16:30-17:00 εγγραφές και κατανομές ωρών στο τμήμα μουσικών οργάνων, 17:00-18:00 χορωδία. Υπεύθυνος τμημάτων ο κ. Αχιλλέας Μπίμπιλας Καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών, κάτοχος πτυχίων, αρμονίας, ωδικής, αντίστιξης, φυγής, ενοργάνωσης πνευστών, βυζαντινής μουσικής και διπλώματος σύνθεσης. 

Οι χώροι του συλλόγου έχουν καθαριστεί για 2η φορά σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας. 
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα σε ότι αφορά τον αριθμό ατόμων σε σχέση με τον χώρο. 
Στο σύλλογο θα υπάρχουν μάσκες, γάντια απολυμαντικά υγρά και όλα τα προβλεπόμενα. 
Παρακαλούνται όλοι να είναι στην ώρα τους. 
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. 

Από το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής