Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Διόδια σε συνθήκες κρίσης και έκτακτης ανάγκης στην Καρδίτσα

Δεν φτάνει η ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι της Ιτέας του Δήμου φίλου και της ευρύτερης περιοχής και νομού, για να φτάσουν τελικά στην Καρδίτσα είναι αναγκασμένοι να περάσουν την μόνη διέξοδο που υπάρχει και είναι ασφαλής. 
Μιλάμε για τον καινούργιο δρόμο Ε65 φυσικά, που εκεί θα πρέπει να πληρώσουν και διόδια κανονικά σε συνθήκες κατάστασης έκτακτης ανάγκης και απόλυτης καταστροφής.


Κύριε Αντιπεριφερειάρχα μου θα πρέπει κάποια στιγμή να δείτε το θέμα που προέκυψε γιατί υπάρχουν πολλά παράπονα πολιτών.
Σε συνθήκες δύσκολες όπως αυτές που περνά ο νομός μας λίγη ανθρωπιά από τους υπεύθυνους των διοδίων νομίζω επιβάλλεται και είναι δείγμα συμπαράστασης προς τους πληγέντες
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής