Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Ο Βασίλειος Γαγάνας υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΑΓΑΝΑΣ

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Υπ. Δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητηκές εκλογές ο κ. Βασίλειος Γαγάνας
Ο κ. Γαγάνας κατάγεται από την Αγία Τριάδα όπου και διαμένει. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και έχει στο παρελθόν υπηρετήσει ως ΕΠΟΠ επαγγελματίας οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης στον Ελληνικό Στρατό. 
Κατά την παρουσίαση του κ. Βασίλειου Γαγάνα ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε τα εξής: 
"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τον Βασίλη Γαγάνα, έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει κανείς πως έχει απέναντί του έναν νέο άνδρα, καθαρό, ακέραιο και πάνω απ' όλα ελεύθερο στην σκέψη και τις πράξεις. Το κυριότερο όμως με αυτόν τον νέο άνθρωπο είναι πως εμφορείται από μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Η τοπική κοινωνία της Αγίας Τριάδας γνωρίζει καλά πως ο Βασίλης Γαγάνας είναι εδώ για να προσφέρει και γι' αυτό τον λόγο είμαι σίγουρος πως οι συντοπίτες του θα τον στηρίξουν."  

Ο κ. Γαγάνας με την σειρά του δήλωσε: 
"Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δασκαλόπουλο που μου δίνει την ευκαιρεία να προσφέρω στον τόπο μου από όποια θέση κι αν μου ζητηθεί. Από σήμερα θέτω τον εαυτό μου στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο με όλες μου τις δυνάμεις".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής