Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ο Γεώργιος Χαντζιάρας υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" με επικεφαλής τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο στον Δήμο Παλαμά θα είναι ο κ. Γεώργιος Χαντζιάρας
Ο κ. Χαντζιάρας σπούδασε  Μηχανικός Περιβάλλοντος στο ΤΕΙ Κοζάνης. Εργάζεται ως αντιπρόσωπος στην αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος στην Λάρισα ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες τροφίμων. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. Τιτάνων Παλαμά στην Β' Εθνική και είναι μέλος του Δ.Σ. Ευρύπυλος Παλαμά. 

Κατά την Παρουσίασή του ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Αν κάτι αξίζει σε αυτή την προσπάθεια για εμένα προσωπικά είναι πως άτομα σαν τον Γεώργιο Χαντζιάρα συστρατεύονται μαζί μου στον καθαρό και τίμιο αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Παλαμά. Ο κ. Χαντζιάρας για εμάς που έχουμε την τιμή να τον γνωρίζουμε αποτελεί πρότυπο ήθους και ευγένειας. Το κυριότερο προσόν του όμως είναι η καθαρότητα στα λόγια του και στις πράξεις. Ένας νέος αγωνιστής της ζωής που με την εργατικότητα, την καλλιέργεια και το ήθος του έχει κερδίσει την τοπική κοινωνία μας"

Ο κ. Χαντζιάρας με την σειρά του δήλωσε τα εξής: 
"Με τον κ. Δασκαλόπουλο με συνδέει φιλία ετών,σεβασμού και εκτίμησης. Συστρατεύομαι μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη για την προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου μας."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής