Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο

Το ελληνικό Πάσχα κατέχει μια ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στις άλλες γιορτές της Ορθοδοξίας. 
Η κατάνυξη, η συμμετοχή στο Θείο Δράμα της Μεγάλης Εβδομάδας και τέλος η Ανάσταση του Ιησού Χριστού αναδεικνύονται σε κορυφαίες στιγμές της Χριστιανοσύνης.
Η πολυσήμαντη διάσταση αυτού του γεγονότος συμπυκνώνεται στο Θαύμα των Θαυμάτων, που ουσιαστικά είναι η μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη του Θανάτου επί της Ζωής.
Αυτό το Πάσχα, ας γιορτάσουμε με οδηγό την Αγάπη, τη Συμφιλίωση, την Συγχώρεση και ας απλώσουμε το χέρι στο συνάνθρωπο που ίσως ‘’ σηκώνει’’ ένα δικό του άγνωστο Σταυρό.
Ας πάρουμε δύναμη από το ανέσπερο Φως της Ανάστασης, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.
Ας γεμίσουμε την ψυχή μας με τα μηνύματα της Ορθοδοξίας και της Σταυρικής Θυσίας του Κυρίου, και ας γίνουν αυτά φωτεινός οδηγός της σκέψης μας.
Εύχομαι ολόψυχα το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου να αναπτερώσει τις ελπίδες μας και να χαρίζει σε όλους μας υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, ώστε να υπερβούμε τα εμπόδια της καθημερινότητας και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας.

Χρόνια Πολλά!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής