Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Η Αθανασία Ράγια υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΡΑΓΙΑ

Υποψήφια με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" με Υπ. Δήμαρχο τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο θα είναι η Αθανασία Ράγια
Η κ. Ράγια κατάγεται από τον Παλαμά και είναι Πτυχιούχος Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο τμήμα Μαιευτικής ΤΕΙ Αθηνών. Επίσης είναι Πτυχιούχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του τμήματος ΙΑΤΡΙΚΗΣ με τίτλο "Η διατροφή στην Υγεία και την νόσο". Ταυτόχρονα είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακών σπουδών στην "Βιολογία Αναπαραγωγής - Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία - περιγεννητική Ιατρική" στο τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως Μαία στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο της. 

Κατά την παρουσίασή της ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα την κ. Αθανασία Ράγια. Μία γυναίκα επιτυχημένη στον εργασιακό της βίο αλλά ταυτόχρονα σύζυγος και μητέρα μιας πανέμορφης οικογένειας. Ο συνδυασμός εργασίας - φοίτησης - οικογένειας είναι πάρα πολύ δύσκολος και όπως καταλαβαίνουμε απαιτεί ψυχικά αποθέματα μεγάλα. Έχω την τιμή να γνωρίζω την κ. Αθανασία Ράγια και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο δυναμισμός, η ευστροφία μαζί με την καλλιέργεια που διαθέτει την καταστούν άνθρωπο πρώτης γραμμής για τον Συνδυασμό μας και κατ' επέκταση τον τόπο μας". 

Η κ. Ράγια με την σειρά της δήλωσε: 
"Αφού ευχαριστήσω τον κ. Δασκαλόπουλο για τα καλά του λόγια θα επικεντρωθώ στο ότι ο Δήμος Παλαμά χρειάζεται μία νέα αρχή που να δίνει προοπτικές, και στο πρόσωπο του Σωκράτη Δασκαλόπουλου είμαι σίγουρη πως θα τις βρει".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής