Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Η Ελένη Αντωνίου υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφια με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Υπ. Δήμαρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές η Ελένη Αντωνίου
Η Δεσποινίς Αντωνίου κατάγεται από τον Παλαμά κι έχει σπουδάσει Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού στο Queen Margaret University μέσω του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον Τουριστικό κλάδο ως Front Office Agent στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της χώρας. 
Κατά την παρουσίασή της ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Με μεγάλη συγκίνηση υποδέχομαι στον Συνδυασμό μας σήμερα την δεσποινίδα Ελένη Αντωνίου. Μία νεότατη κοπέλα που τυγχάνει να έχω την τιμή να παρακολουθώ την εξέλιξή της από μικρή. Στην ζωή μας το μόνο σίγουρο είναι πως όλα κάνουν κύκλους. Έτσι συνέβη κι εδώ, καθώς με τον πατέρα της με συνδέει φιλία σχεδόν 50 χρόνια. Επειδή ακριβώς γνωρίζω καλά ποια είναι η Ελένη Αντωνίου, μπορώ να πω με σιγουριά πως αποτελεί τιμή για εμένα αλλά και την τοπική κοινωνία μας να θέλουν να προσφέρουν νέα κι επιτυχημένα παιδιά στον τόπο μας. Αυτό όμως που κάνει την Ελένη να ξεχωρίζει είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια και το κυριότερο πως πρόκειται για μία αγωνίστρια της ζωής , που πραγματικά δεν της δόθηκε τίποτε έτοιμο. Μπορώ με σιγουριά πλέον να πω πως με νέους ανθρώπους σαν την Ελένη Αντωνίου ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας είναι ανοικτός. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε." 

Η δεσποινίς Αντωνίου με την σειρά της δήλωσε: 
"Αφού ευχαριστήσω πρώτα τον κ. Δασκαλόπουλο για την θερμή υποδοχή, θα ήθελα να πω στους συμπολίτες μου πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω σε αυτή την πραγματικά όμορφη προσπάθεια που γίνεται με τον κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλο. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση για όλο τον κόσμο."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής