Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Χαιρετισμός υπ. Δημάρχου Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας των Παθών.
 Από σήμερα αναμένουμε το Ανέσπερο φως της Αναστάσεως. Ένα φως που σηματοδοτεί την Ανάσταση του Θεανθρώπου, αλλά και την δική μας εσωτερική Ανάσταση που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Θα πρέπει πάντα να έχουμε ελπίδα μέσα μας και να γνωρίζουμε πως νομοτελειακά μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα το φως. 
Όποιες δοκιμασίες και αν βιώνουμε στην ζωή μας θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά το παράδειγμα της θυσίας και της Αναστάσεως. Παίρνοντας Δύναμη από το παράδειγμα του Χριστού, ας πορευτούμε με φάρο την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. 

Εύχομαι σε όλους η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτεί για καθέναν από εμάς μια νέα αρχή γεμάτη αγάπη και γαλήνη. 

Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής