Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο Νικόλαος Μακρής υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου για τον Δήμο Παλαμά θα είναι ο Νικόλαος Μακρής στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Ο κ. Μακρής υπηρέτησε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1991 έως το 2015 όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Υπαστυνόμου. 
Είναι μόνιμος κάτοικος Ιτέας από όπου και κατάγεται. 

Κατά την παρουσίασή του ο κ. Δασκαλόπουλος είπε τα εξής: 
"Η σημερινή υποψηφιότητα του κ. Νικόλαου Μακρή  είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για μία άριστη υποψηφιότητα, αλλά κυρίως γιατί οι απόψεις μας ταυτίζονται απόλυτα σε πολλά θέματα. Αυτό που διαπιστώνει κανείς από την πρώτη στιγμή για τον χαρακτήρα του κ. Μακρή είναι πως πρόκειται για έναν απολύτως τίμιο άνθρωπο που από το στόμα του θα ακούσει κανείς μόνο αλήθειες. Το κυριότερο όμως είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με άποψη και πιστεύω, τα οποία δεν τα προδίδει ποτέ ότι και να χρειαστεί να θυσιάσει. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως μόνο άνθρωποι ανιδιοτελείς που πιστεύουν πραγματικά σε ένα καλύτερο αύριο μπορούν να φέρουν την αλλαγή που πραγματικά χρειάζεται ο τόπος μας. Και ο Νικόλαος Μακρής είναι ένας από αυτούς."  

Με την σειρά του ο κ. Μακρής δήλωσε: 
"Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως με τον κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλο μας συνδέει κοινό όραμα για τον τόπο μας. Ο Δήμος Παλαμά χρειάζεται έναν άνθρωπο παραγωγικό, ανεξάρτητο, με όραμα, που να βοηθάει και να αγαπάει τον τόπο του, και ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψα."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής