Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Παγκόσμια καταξίωση για τον συγχωριανό μας δρομέα Σπύρο Σπυρόπουλο

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014
Παγκόσμια καταξίωση για τον συγχωριανό μας δρομέα Σπύρο Σπυρόπουλο.

Από Τους Έλληνες συμμετέχοντες τερμάτισε 2ος, και 32ος στην παγκόσμια κατάταξη.

Πρώτος Έλληνας ο Γιάννης Κουρκουρίκης που κάλυψε την απόσταση σε 29 ώρες 25΄.28΄΄, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές. Τερμάτισε στην 23η θέση, ενώ πιο πίσω στην 32η θέση βρέθηκε ο Σπύρος Σπυρόπουλος με χρόνο 30 ώρες 17΄.52΄΄.

Στο «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014» σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών καθώς πήραν μέρος 348 αθλητές και αθλήτριες από 42 χώρες. Το 2013 συμμετείχαν 321 αθλητές από 35 χώρες και τερμάτισαν 148.

Το «32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» είναι των ρεκόρ συμμετοχών, των πολλών τερματισμών.
Ο πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, Παναγιώτης Τσιακίρης αισθάνθηκε ανακούφιση που πήγαν όλα καλά φέτος, καθώς υπήρχαν δύσκολες καιρικές συνθήκες με βροχή και δυνατό αέρα την πρώτη μέρα του αγώνα. 
«Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από δύο πράγματα. Το ρεκόρ συμμετοχών και τους πολλούς τερματισμούς. Ο καιρός τελικά ήταν σύμμαχος των δρομέων, με αποτέλεσμα να έχουμε μικρό αριθμό εγκαταλείψεων μέχρι την Κόρινθο», δήλωσε ο κ. Τσιακίρης και συμπλήρωσε:
«Γενικά η διοργάνωση κύλησε ομαλά χωρίς ιδιαίτερα περιστατικά ιατρικού ενδιαφέροντος. Το «32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» είναι των ρεκόρ. Συγκεκριμένα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής και οι Ιβάν Γκουντίν και Σύλβια Λούμπικς πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στην διοργάνωση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη νέα δημοτική αρχή της Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου για την καλή συνεργασία που είχαμε».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. ΙΒΑΝ ΓΚΟΥΝΤΙΝ (ΙΤΑΛΙΑ) 22.29΄. 29''

2. ΦΛΟΡΙΑΝ ΡΕΟΥΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 23.57΄.13''

3. ΑΝΤΡΕΪ ΡΑΤΖΙΚΟΦΣΚΙ (ΠΟΛΩΝΙΑ) 25.49΄.05''

4. ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΝΦΙΛΙΟ (ΙΤΑΛΙΑ) 26.01΄.26''

5. ΝΤΙΤΜΑΡ ΓΚΕΜΠΕΛ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 26.15΄.57''

6. ΣΤΟΥ ΘΟΜΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 26.33΄.11''

7. ΟΛΙΒΕΡ ΛΩ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 26.44΄.02''

8. ΠΙΟΤΡ ΚΟΥΡΙΛΟ (ΠΟΛΩΝΙΑ) 26.53΄.11''

9. ΣΥΛΒΙΑ ΛΟΥΜΠΙΚΣ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 26.53΄40''

10. ΒΑΛΤΙΣ ΝΙΛΟΒΣ (ΛΕΤΟΝΙΑ) 26.57΄.32''

………………………………………………………….

23. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 29.25΄.28''

32. ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 30.17΄.52''

40. ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 31.16΄.06''

Ο Αθλητικός Οργανισμός και η νέα Δημοτική αρχή της Σπάρτης διοργάνωσαν εκδήλωση το Σάββατο το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης για το «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014», όπου πραγματοποιήθηκε η απονομή στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Η αυλαία για το φετινό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ θα πέσει τη Δευτέρα το βράδυ στην εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Διεθνής Σύνδεσμος ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στην Αθήνα με την απονομή των αναμνηστικών σε όσους μετείχαν στη διοργάνωση.

VIDEO ΕΔΩ




4 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιτυχία σου να είσαι γερός και δυνατός και πάντα να αγωνίζεσαι με την Ιτέα στο μέρος της καρδιάς σου...

Αχιλλεας Μπαλαντινας είπε...

Αρχοντα, νομιζω οτι το αναστημα σου σε αδικει. Εισαι πολυ ψηλοτερος απ οτι φαινεσαι. Εισαι γιγαντας. Γιγαντας με καρδια λιονταριου και ψυχη μικρου παιδιου. Σε ευχαριστουμε που εκανες την Ιτεα παγκοσμια γνωστη στο αθλητικο κοινο. Να εισαι παντα γερος και δυνατος και να χαιρεσαι την οκογενεια σου. Σε ευχαριστουμε.

ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!
!ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,....ΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήρωας!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής