Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας χθές την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ. στο καφεζαχαροπλαστείο "Χαβάη"

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά απο νωρίς και οι θαμώνες και τα μέλη περίμεναν με αγωνία την κοπή της πίτας μεσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τον τόπο τους, το Φύλλο.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη, το Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.
Η πρόεδρος του Συλλογου Τζένη Μακρή ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Την ευχή τους επίσης με τη σειρά τους απήυθυναν:
O Αντιπεριφεριάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, και ο πρόεδρος των Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος.

Στην Πίτα παρευρέθηκαν επίσης:
Oι αντιδήμαρχοι Αντώνιος Λωρίδας, Ιάσων Τσιρώνης και Αρης Τσίρας, ο  δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, ο Διευθυντής του ΕΣΥ Παλαμά Ιωσήφ Χρούμπ, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, ο Σύλλογος Γυναικών Σελλάνων και ο Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου.

Ηταν ενα χαρούμενο, δημιουργικό γεμάτο αγάπη και ζωντάνια απόγευμα...!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής