Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Φύλλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Φύλλου το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά απο νωρίς και οι θαμώνες και τα μέλη περίμεναν με αγωνία την κοπή της πίτας μεσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τον τόπο τους, το Φύλλο.

Την πίτα ευλόγησε ο παπάς του χωριού όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη, το Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.
Την ευχή του επίσης με τη σειρά του απήυθυνε ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου

Στην Πίτα παρευρέθηκαν επίσης:
Oι αντιδήμαρχοι Αντώνιος Λωρίδας, Ιάσων Τσιρώνης και Αρης Τσίρας, ο  δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Φωτεινή Καραϊσκου και το μέλος Παύλος Σαμαράς, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.

Ηταν ενα χαρούμενο, δημιουργικό γεμάτο αγάπη και ζωντάνια απόγευμα...!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής