Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφή ΦΠΑ Αγροτών απο την ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ Α.Σ. Καρδίτσας

Στο (πρατήριο) Γραφείο Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιτέας θα μπορείτε να προσέρχεστε για την συλλογή των αιτήσεων επιστροφήε ΦΠΑ Αγροτών 2015 απο την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαρτίου και ώρες 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ


Απαραίτητα δικαιολογητικά:
α) Πρωτότυπα τιμολόγια
β) Φωτοτυπία βιβλιαρίου Τράπεζας

Για τούς παραγωγούς που αντιμετώπισαν προβλήματα με την επιστροφή ΦΠΑ 2014, μπορούν να προσέρχονται στο πρατήριο για την ενημερωσή τους.

Για οποιδήποτε πληροφορία - ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 24410-25100

www.neaenosi.gr


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της Νέας ένωσης πού είναι τα περσυνά τιμολόγια ΦΠΑ που δεν πληρώθηκαν ακόμη;Ποιά είναι η προσφορά της νέας ένωσης γενικά και ειδικά;(πχ εκκοκιστήρια, οινοποιείο κτλ).Μόνο οι δηλώσεις ΟΣΔΕ είναι για σας;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό είναι τώρα που μπορούν να κάνουν, με τόσο πόλεμο από τον Διόνυσο και λοιπούς που θέλουν να πάρουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης έναντι πινακίου φακής και για ίδιον όφελος;
Να οριστικοποιηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης και θα δείτε θαύματα. Λίγο υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Επιδοτήσεις 200 εκατ. ευρώ για τους αγρότες «αλλάζουν» πορεία

Σε περίπου 200 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα χρήματα που προέρχονταν από κοινοτικά προγράμματα για τους Ελληνες αγρότες και αναμένεται να αλλάζουν πορεία για να χρησιμοποιηθούν από το κράτος για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών.

Οπως αναφέρει το skai.gr, την αξιοποίηση των χρημάτων που προορίζονται για τα κοινοτικά προγράμματα των Ελλήνων αγροτών προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, τα ταμειακά διαθέσιμα του αρμόδιου οργανισμού ΟΠΕΚΕΠΕ θα πρέπει να μεταφερθούν από τις εμπορικές τράπεζες στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκείμενου να αξιοποιηθούν για τις χρηματοδοτικές ανάγκες του κράτους. Τα εν λόγω ποσά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.



Περισσότερα: Παίρνουν από αγρότες, νοσοκομεία και ταμεία για να πληρωθούν τα δάνεια | E-Radio.gr Daily

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μετά την εκκαθάριση η νέα ένωση θα πάρει κι αυτή κάποια περιουσιακά στοιχεία έναντι πινακίου φακής......?και εκτός αυτού τα ιδια άτομα διοικούν όπως και πριν.............

Ανώνυμος είπε...

Άρα καλύτερα είναι να τα πάρουν τα κοράκια; Όχι αγαπητέ, όχι. Ψάξτε λίγο καλύτερα το θέμα.
Νομίζετε οτι το ξέρετε το θέμα.
Άλλες διοικήσεις έβλεπαν την ένωση να βουλιάζει και τις έκλεισαν και το καπάκι του φέρετρου κιόλας.
Λίγο υπομονή. Όσο για το καθεστώς της εκκαθάρισης με αυτούς τους όρους και τα πραγματικά προγράμματα εξυγίανσης που τους προτάθηκαν και απέρριψαν, ρωτήστε τους παλαιούς εργαζομένους της ένωσης, κάτι θα ξέρουν γι την κατάντια που έφεραν στην ένωση. Αυτά τα λίγα για την ώρα.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Μας έφαγε η ανωνυμία...το θάρρος της γνώμης και οτι αυτό που λέω είναι δικό μου λείπουν απ΄τήν Ιτέα!!!
Ανώνυμες καταγγελίες ένθεν κα κείθεν έτσι χωρίς δισταγμό...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι το ξερω το θεμα...Διοτι γνωριζω ατομα που δεν εχουν πληρωθει ακομη το ΦΠΑ οπως γνωριζω πως η τωρινη διοικηση της νεας ενωσης ειναι αυτη που εβαλε την ταφοπλακα στην πρωην εασκ.Εκτος και αν κανω λαθος...(και τις αποφασεις παντα τις παιρνουν οι Διοικησεις απ οτι γνωριζω).

Γιαννάκος Βασίλειος είπε...

Είσε δειλός και συκοφάντης γιατί γνωρίζεις οτι ΕΑΣ χρεωκόπησε τη δεκαετία του 90.Αλήθεια σε 20 μήνες διοίκησης πιστέυει κανείς οτι χρεώθηκε η ΕΑΣ με το ποσό των 35 εκ ευρ?ούτε εσεί τα πιστέυεις,αλλά τα λες αυτά γιατί δεν σου έκανα τα χατήρια και σε προκαλό ρε βρομιάρη να φανερωθής γιατί και για σένα έχω ράμματα για τη γούνα σου,Η διοίκηση Γιαννάκου έπραξε το αυτονόητο και το απέδηξε στη ΓΣ οτι έχει καρύδια και για την απόφαση και για την αντιμετώπιση κυκλωμάτων κάπιων βρομοηπαλλήλων και βρομοσηνταξηούχων.Η νέα ένωση δεν έχει καμία εκρεμότητα με το ΦΠΑ αυτά να τα πείς για άλλους συνεταιρισμούς που είναι τα χρήματα των παραγωγών μπλοκαρισμένα.Οσο για το ΟΣΔΕ ολοι οι παραγωγοί είναι τακτοπιοιμένοι,όπως και φέτος που θα είμαστε σε όλο το νομό.Σε προκαλό κακόψυχε βρομιάρη να φανερωθείς για να ξυθείς καλλά στην κλείτσα του τσοπάνη

Ανώνυμος είπε...

Αφου το ξερατε οτι απο τη δεκαετια του 90 χρεωκοπησε η ΕΑΣΚ γιατι αναλαβατε να δεχτητε τη διοικηση;(Γλυκια η καρεκλα της εξουσιας...)Δε σας γνωριζω προσωπικα ουτε εχω μιλησει ποτε μαζι σας παρα μονο σας εχω δει στα τοπικα ΜΜΕ σαν προεδρος ΕΑΣΚ,σαν αγροτοσυνδικαλιστης και σαν διοικητικο μελος του ΤΟΕΒ γι αυτο δεν ειναι σωστο να μιλατε με τετοιες φρασεις(οπως βρωμιαρης κλπ)για καποιον που δεν εχετε ερθει ποτε σε προσωπικη επαφη μαζι του και δεν σας κρινει για τον προσωπικο σας χαρακτηρα.Καλη συνεχεια λοιπον στο εργο σας αλλα επειδη πολυς κοσμος διαβαζει τα λεγομενα σας προσεξτε να μην εκτεθειτε απο αυτα!!!

τακτικός αναγνώστης είπε...

"Αν ότι έκανες χθες σου φαίνεται ακόμα σπουδαίο, τότε δεν έχεις κάνει και πολλά σήμερα" (Μιχαήλ Γκορμπατσώφ)

Γι' αυτό Βασίλη άστους και προχώρα, μάλλον φοβούνται την επιτυχία που θα φέρεις.

Ανώνυμοι προβοκάτορες.

Ανώνυμος είπε...

Το τρολάρισμα πάει σύννεφο.
Δεν το πιστεύω οτι ο Γιαννάκος έγραψε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Όχι. Και δεν ξέρουμε αν το έγραψε ο ίδιος ή κάποιος άλλος για να τον εκθέσει. Αυτά και να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής