Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση του Δ.Σ. ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Παλαμά με τόν Δήμαρχο Γ. Σακελλαρίου

Συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή Παλαμά, είχε το ΔΣ του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Παλαμά με σκοπό τη συνεργασία των 2 φορέων για την υλοποίηση εγγειοβελτιωτικών έργων.

Κλιμάκιο Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Παλαμά (μετά τη νέα σύνθεσή του) αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Γιαννάκο, τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνιο Γκουντέλα και το νέο μέλος του ΔΣ κ. Σπύρο Τζιβένη, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.

Σε αυτή τη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγροτικών θεμάτων κ. Κώστας Τζέλλας καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Ιάσονας Τσιρώνης.                                              
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνεργασία των 2 φορέων για την εύρεση λύσεων σχετικά με θέματα που αφορούν την υλοποίηση αγροτικών έργων στην περιοχή δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε η πιθανότητα άμεσης συνεργασίας σε έργα εγγειοβελτιωτικά (καθαρισμός αποστραγγιστικών καναλιών - αγροτική οδοποιία).                          
Οι 2 φορείς κατανόησαν την επιτακτική ανάγκη υλοποίησής τους και εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.                                                                                                                            

Το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Γιαννάκο, δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον στην επίλυση αγροτικών προβλημάτων που απασχολούν καιρό τα μέλη του Οργανισμού. Για το λόγο αυτό πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με εμπλεκόμενους φορείς του Νομού και της Περιφέρειας γενικότερα ,προκειμένου να προωθήσουν την υλοποίηση έργων που θα βοηθήσουν στην άρδευση, αποστράγγιση και αγροτική οδοποιία της περιοχής.                                                                 Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των έργων αυτών, αποτελεί η έγκαιρη εξόφληση των στραγγιστικών και αρδευτικών εισφορών προς τον Οργανισμό, από τα μέλη - οφειλέτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής