Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Δολοφόνησαν ηλικιωμένη στον Κοσκινά του Δήμου Παλαμά

Νεκρή βρέθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες ηλικιωμένη στο χωριό Κοσκινάς του Δήμου Παλαμά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η 95χρονη βρέθηκε νεκρή από οικείο πρόσωπο εντός της οικίας.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε ληστεία στο χώρο της οικίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή στο πάτωμα της οικίας της, ενώ στο στόμα της έφερε ένα μαντήλι, χωρίς άλλα ίχνη κακοποίησης. Όπως διαπιστώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης, οι άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους της.
Η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη της στην οικία.

Στην οικία μετέβησαν ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο αστυνομικών για εξερεύνηση του χώρου.
Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής