Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο!!!

Χθές το πρωί πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του ΚΑΠΗ Φύλλου, και η τελευταία για το 2015 κοπή πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαμά.

Εκτός από τα δύο φλουριά που υπήρχαν σε κάθε πίτα κληρώθηκαν συνολικά σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαμά 12 μηχανήματα μέτρησης χοληστερόλης- σακχάρου.
Μια προσφορά της Αυστριακής εταιρείας wellion που εδρεύει στην Αθήνα.

Ευχαριστώ θερμά τον φαρμακοποιό κ. Κουτσερίμπα Θέμη που μεσολάβησε για αυτή την προσφορά. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Διοικητικό μου Συμβούλιο για την βοήθεια που μου παρείχε σε όλες τις κατά τόπου εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα ΚΑΠΗ μας, ιδιαίτερα δε ευχαριστώ τον κ. Παύλο Σαμαρά και την κα Ειρήνη Τζιώτα για την αμέριστη βοήθεια που μου προσφέρουν χωρίς αυτή να φανεί.

Ως Προεδρος της ΔΗΚΕΠΑ σας διαβεβαιώνω ότι θα κρατήσουμε ψηλά την σημαία της κοινωνικής συμμετοχής και κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του θεσμού των ΚΑΠΗ και η ενίσχυσή του με δράσεις και εθελοντισμό, γιατί για μας η Τρίτη ηλικία είναι η οικογένεια μας και ο απομαχος της ζωήςΜας.

Φωτεινή Καραϊσκου
Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ

2 σχόλια:

Μαλαματένια μπουραζάνη είπε...

Μπραβο προεδρε αυτοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη να ειμαστε εκει δυπλα τους....

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είπε...

Μπράβο σε όλου σας (Ειρήνη, Θέμη, Παύλο και εταιρεία wellion)

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής